INFORMATIE

Algemene informatie

Zwem4daagse

De Oudewaterse zwemvereniging OZV organiseert dit jaar voor de 43ste keer een zwem4daagse in Oudewater.
‘De OZV Zwem4daagse’ Is al jaren een groot succes. Op 3, 4, 5 en 6 juli 2018 kun je een parcours zwemmen van 250 of 500 meter en daarnaast genieten van een aantal leuke activiteiten.
Evenals voorgaande jaren zijn er vier avonden waarop gezwommen kan worden. Als je een keertje niet kan, dan mag je op een van de andere avonden twee maal je baantjes trekken. Op die manier kom je gewoon aan de vier stempeltjes en verdien je het felbegeerde Zwem4daagse medaille.

De OZV Zwem4daagse moet vooral in het teken staan van plezier en lekker zwemmen. Daarom is het water van ’t Statenbad verwarmd tot 25 graden wat het zwemmen ook met wat minder lekker weer aantrekkelijk maakt. Met lijnen zijn er banen uitgezet. Aan deze lijnen kan er ook even gerust worden om vervolgens verder te zwemmen. Er is deskundig toezicht en er is medische hulp (EHBO) aanwezig.

Uiteraard blijft het bij OZV niet bij zwemmen alleen. De Zwem4daagse biedt toneel voor een groot aantal verenigingen uit Oudewater die bij de Zwem4daagse kunnen laten zien wat ze doen. Er worden door OZV in samenwerking met deze verenigingen tal van activiteiten georganiseerd waar actief aan kan worden deelgenomen. Op vrijdag wordt er een spectaculaire afsluiter georganiseerd.

De commissie bestaat uit: Jeroen Hoogenboom (voorzitter), Leone Dekker (penningmeester), Johan Dekker (coördinatie vrijwilligers), Lida van Dam en Miranda Hoogenboom (bakken met hun team dit jaar weer heerlijke pannenkoeken en wafels!), Jan Hoogenboom en Oscar Zengerink (Spreekstalmeesters), en Fred van Schaik (advertentie werving).

Klik hier om de organisatie te mailen.